Nogomet

Kutak za kladioničare: Dinamo ide po prvu pobjedu, Vekić ne bi smjela imati problema

Branimir Korać • petak, 02.08.2019.
Kutak za kladioničare: Dinamo ide po prvu pobjedu, Vekić ne bi smjela imati problema
Foto: EPA

Petak označava početak vikenda i donosi zanimljivu sportsku ponudu. Ističe se nekoliko interesantnih događaja, a nama posebno oni teniski gdje su u akciji Donna Vekić i Marin Čilić...

Dinamo Bukurešt - Academica Clinceni

Dinamo iz Bukurešta i novak u rumunjskoj prvoj ligi Academica bilježe vrlo loš ulazak u sezonu. Nalaze se na dnu ljestvice bez ijednog osvojenog boda, a posebno to nije pravo ogledalo snage Dinama. Momčad iz Bukurešta leži na dnu s gol razlikom 0:8, a glavni razlog tome je činjenica da je igra s tri kluba iz prva četiri. Najteže je stradao u susretu protiv Viitorula gdje je izgubio s 5:0 u prvom kolu nakon čega je bio puno ravnopravniji Universitatei koja ga je svladala s 2:0 te posebno Cluju koji je bio bolji s 1:0. Academica je nova momčad u prvoligaškom društvu i jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Dinamo pak kandidira za plasman u gornji dio ljestvice i očekuje se njegovo buđenje do kojeg bi moglo doći već danas.

Prognoza: Pobjeda Dinama

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Dinama 1.60, neriješeno 3.50, pobjeda Academice 5.00

Donna Vekić - Ahn

Donna Vekić došla je do četvrtfinala turnira u San Joseu gdje će igrati protiv američke kvalifikantice Kristie Ahn. Vekić igra jako dobro, a posebno dobro odradila je susret osmine finala protiv Viktorije Azarenke koja je uhvatila samo sedam gemova. Vekić u ovakvoj formi ne bi trebala imati nikakvih problema s Ahn i očekuje se njena glatka pobjeda, vjerujemo u dva seta. Amerikanka je odradila jako dobar posao u dosadašnjem dijelu turnira, prošla je i kvalifikacije, ali nije se susretala s igračicom Donnine kvalitete. Najteža protivnica bila joj je Ajla Tomljanović koju je svladala u tri seta.

Prognoza: Pobjeda Vekić u dva seta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Vekić u dva seta 1.50, ostali ishodi 2.25

Daniil Medvedev - Marin Čilić

Marin Čilić napokon je spojio dva dobra meča i ponudio nadu u bolje dane te da bi mogao zaigrati bolje. Dogurao je do četvrtfinala gdje će imati težak posao. Neće biti Marinu lako, ali neće biti lako niti Daniilu Medvedevu. Mladi Rus u susret ulazi kao blagi favorit, ali trebao bi to biti tijesan i iscrpljujuć dvoboj. Vjerujemo kako će se odužiti i da nijedan igrač neće taklo lako slaviti. Margina za zbroj gemova od 22.5 čini se dobrom i može se očekivati da bi ona mogla biti probijena. Nadamo se da će uz to Marin na kraju i upisati pobjedu te nastaviti s podizanjem forme.

Prognoza: Zbroj gemova 23 ili više

Koeficijenti (Supersport): Manje od 23 gema 1.95, 23 ili više gemova 1.75

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!