Nogomet

Kutak za kladioničare: Olympiakos u prvoj utakmici nakon odlaska Blatta, Englezi gostuju kod Češke

Petar Jenjić • petak, 11.10.2019.
Kutak za kladioničare: Olympiakos u prvoj utakmici nakon odlaska Blatta, Englezi gostuju kod Češke
Foto: EPA

Pred nama je nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a za danas smo izdvojili dvoboje Češke i Engleske te Islanda i Francuske. Ponudu smo zaključili utakmicom košarkaške Eurolige između Olympiakosa i Valencije...

Češka - Engleska

Bit će to dvoboj trenutno prve i druge momčadi skupine A. I dok su Englezi u komotnijoj situaciji s 12 bodova i utakmicom manje, Česi su na devet bodova, jednim više od Kosova te bi im danas pobjeda bila od jako veliko značaja. Međutim, teško je to očekivati kada uzmemo u obzir da su ih Englezi pregazili u prvom susretu (5:0), a nešto slično očekujemo i danas, to jest pobjedu i u prvom i u drugom poluvremenu.

Prognoza: pobjeda Engleza u oba poluvremena

Koeficijenti (Supersport): 1-1 @20.0, 2-2 @3.50

Island - Francuska

Neočekivan poraz od Albanije u prošlom kolu doveo je Island u situaciju da danas ne smije izgubiti od Francuske. U prvom međusobnom dvoboju u skupini Francuzi su na domaćem terenu slavili s 4:0, a pobjeda se očekuje i danas. Isto tako, u četiri međusobna dvoboja posljednjih sedam godina, u svakom smo vidjeli barem četiri pogotka, tako da ćemo nešto slično prognozirati i danas.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.25, više @3.50

Olympiakos - Valencia

Nakon poraza u prvim utakmicama, obje momčadi žele doći do prve pobjede. Olympiakos će u susret ući i bez Davida Blatta nakon raskida ugovora. Grčka momčad pobijedila je u posljednjih sedam međusobnih utakmica, a tri su bile dvoznamenkastom razlikom. Očekujemo pobjedu domaće momčadi koja igra prvu utakmicu pred svojim navijačima, no isto tako i da susret neće biti pretjerano bogat poenima.

Prognoza: manje od 154.5 poena

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!