Nogomet

Barišić: "Nismo niti mi, a niti oni nešto posebno odigrali, bila je to manje-više uspavanka"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.10.2019.
Barišić: "Nismo niti mi, a niti oni nešto posebno odigrali, bila je to manje-više uspavanka"
Foto: EPA

Borna Barišić nakon remija protiv Walesa priznao je kako Hrvatska nije odigrala ništa posebno, ali nisu niti Velšani i završilo je 1:1...

Hrvatska nije ostvarila ono što je željela na gostovanju kod Walesa. Tražila je sva tri boda, a na kraju se morala zadovoljiti s bodom bez pravog rješenja za borbene i vrlo čvrste Velšane.

"Planirali smo uzeti sva tri boda u Cardiffu, dobro smo otvorili utakmicu i postigli pogodak, ali onda smo primili gol iz očiglednog prekršaja. Kasnije nismo niti mi, a niti oni nešto posebno odigrali, bila je to manje-više uspavanka i završilo je 1:1", ističe Borna Barišić

U susretu protiv Slovačke neće biti standardnog stoperskog para i Zlatko Dalić i njegov stožer morat će smisliti novo rješenje.

"Sigurno je to problem, ali sada je na stručnom stožeru da se to riješi i da se izaberu igrači za dalje. Mi se sada vraćamo u svoje klubove, koncentriramo se na to i onda opet u 11. mjesecu punim gasom po pobjedu protiv Slovačke."

Do dvoboja sa Slovačkom još je dovoljno vremena i dotad će Dalić i njegovi pomoćnici morati dobro razmisliti koga će postaviti na osjetljive stoperske pozicije.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Byserabya14.10.2019. u 17:18
    Barišić, ti si alibi igrač... pokreni se i daj lopt u s boka napadačima, a ne Vidi , lovrenu i livakoviću.
    Byserabya