Nogomet

Kutak za kladioničare: Atletico prečvrst za Bayer, očekujemo golove u Harkivu

Branimir Korać • utorak, 22.10.2019.
Kutak za kladioničare: Atletico prečvrst za Bayer, očekujemo golove u Harkivu
Foto: FaH

Ovaj utorak je u znaku Lige prvaka, igra i Dinamo i to u Harkivu protiv Šahtara, a kreće i nova sezona NBA lige s prva dva susreta...

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen

Madridski Atletico kod kuće je vrlo čvrsta i neugodna momčad koju nije lako probiti. U ovom susretu u svakom slučaju je favorit, a pobjedom protiv Bayera već sada bi praktički izbacio jednog konkurenta iz borbe za jednu od prve dvije pozicije. Atletico je u svakom slučaju bolji i kvalitetniji, a Bayer se ne može baš pohvaliti niti nekom velikom formom. U Ligi prvaka je poražen kod kuće od moskovskog Lokomotiva pa u gostima protiv Juventusa, a uoči gostovanja u Madridu igrao je protiv Eintrachta i ubilježio visok poraz 3:0. I da je u idealnoj formi, ne bi bio favorit u ovom susretu.

Prognoza: Pobjeda Atletica

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Atletica 1.70, neriješeno 4.00, pobjeda Bayera 6.20

Šahtar - Dinamo

Nama svakako najzanimljiviji današnji dvoboj u Ligi prvaka. Šahtar i Dinamo, kako sada stvari stoje, bore se za drugo mjesto u skupini, a za jedne i druge iznimno je bitno u takvoj borbi pobjeđivati na svom travnjaku. Šahtarova prednost su tri boda s gostovanja kod Atalante, ali svejedno Ukrajinci ovdje neće igrati zatvoreno nego će napasti. Dinamo voli takvu igru kada mu protivnik otvorio prostor i mogao bi ovo biti efikasan dvoboj. Obrana Šahtara nije najbolji dio momčadi, a napad je dovoljno kvalitetan da može stvoriti probleme.

Prognoza: Oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol 1.80, jedan ili oba ne daju gol 2.00

Toronto Raptors - New Orleans Pelicans

Kreće nova sezona NBA lige, a otvaraju je aktualni prvaci Toronto Raptorsi protiv New Orleans Pelicansa. Raptorsi su ostali bez Kawhija Leonarda koji je otišao u Los Angeles Clipperse, ali prošle sezone su znali igrati bez Leonarda i pobjeđivati. Nick Nurse znat će što i kako napraviti, nema sumnje. Pelicansi su mlada i iznimno zanimljiva momčad, ali u startu hendikepirana. Prvih mjesec i pol bit će bez Ziona Williamsona, a kada se on vrati bit će puno opasnija. I dalje je New Orleans dobar i vrlo neugodan, ali Raptorsi ne bi smjeli propustiti priliku za pobjedom ući u sezonu.

Prognoza: Pobjeda Toronta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Toronta 1.50, neriješeno 20.0, pobjeda New Orleansa 3.50

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!