Nogomet

Kutak za kladioničare: Europska liga u punom pogonu, Efes gostuje kod Olympiakosa

Petar Jenjić • četvrtak, 07.11.2019.
Kutak za kladioničare: Europska liga u punom pogonu, Efes gostuje kod Olympiakosa
Foto: Pixsell

Četvrtak donosi standardno utakmice Europske lige, a za danas smo izdvojili dvoboje Wolverhamptona i Slovan Bratislave te Astane i AZ Alkmaara, dok smo ponudu upotpunili utakmicom Eurolige između Olympiakosa i Anadolu Efesa...

Wolverhampton - Slovan Bratislava

Nakon preokreta i pobjede u prošlom kolu, Wolverhampton večeras dočekuje Slovan Bratislavu u potrazi za trećom pobjedom u Europskoj ligi. U slučaju pobjede, engleska momčad ide na velia četiir boda prednosti uoči zadnja dva kola. Velik je ulog i kod jedne i kod druge momčadi, u zraku visi prolazak u sljedeću fazu natjecanja, iako večeras ništa do kraja neće biti odlučeno. Od obje ekipe očekujemo da će napasti i postići barem po pogodak.

Prognoza: oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): da @2.25, ne @1.55

Olympiakos - Anadolu Efes

Nakon gostovanja kod Panathinaikosa, Anadolu Efesu slijedi gostovanje i kod drugog grčkog velikana. Upravo su "Zeleni" prekinuli niz turske momčadi od četiri uzastopne pobjede u ovom natjecanju, a danas će se prošlosezonski finalist nastojati vratiti na pobjedničke staze. Olympiakos nije dobro krenuo u sezonu i svaka pobjeda od velikog je značaja. S obzirom na to da i jedna i druga momčad često znaju odigrati utakmicu s tek nešto više od 60 poena u ovom natjecanju, u tom će smjeru ići i ova prognoza.

Prognoza: manje od 157.5 koševa

Koeficijenti (Supersport): manje @2.00, više @1.70

Astana - AZ Alkmaar

Nakon što je prošlog tjedna osigurala naslov prvaka Kazahstana, Astana će danas tražiti svoje prve bodove i zadržavanje šansi za prolazak dalje. Naime, u goste im stiže AZ Alkmaar, momčad koja ih je u prošlom kolu pregazila sa 6:0. Domaćin u dosadašnja tri kola ima gol razliku 1:9 te prema svemu sudeći, niti danas neće biti previše sreće. Iako očekujemo pobjedu gostujuće momčadi, ne očekujemo da će doći tako lako kao u već spomenutom prvom susretu.

Prognoza: pobjeda Alkmaara

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Astane @6.00, remi @3.80, pobjeda AZ Alkmaara @1.55

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zmazek07.11.2019. u 12:12
    Iako ocekujemo pobjedu gostujuce momcadi, ne ocekujemo da ce doci tako lako Prognoza: pobjeda Astane kod kuce
    Zmazek