Nogomet

Štimac nije pobijedio ni Afganistan, Miše sredio Sjevernu Koreju

Branimir Korać • četvrtak, 14.11.2019.
Štimac nije pobijedio ni Afganistan, Miše sredio Sjevernu Koreju

U azijskim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo Ante Miše s Turkmenistanom svladao je Sjevernu Koreju, a Igor Štimac nije uspio s Indijom doći do pobjede protiv Afganistana...

Ante Miše s Turkmenistanom je stigao do druge pobjede u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i to lijepe pobjede protiv Sjeverne Koreje. Turkmenistan je slavio 3:1 i Sjevernoj Koreji nanio prvi poraz.

Usporedbe radi, Sjeverna Koreja je dosad glatko svladala Jradijev Libanon i igrala neriješeno s Južnom Korejom, ali ovdje je svladana s 3:1 što Turkmenistan debelo ostavlja u igri za prolaz u sljedeću fazu.

Pobjedu Turkmenistanu donijeli su Titov, Amanov i Orazsakhedov dok je Kwang-Song Han iz mlade momčadi Juventusa smanjio na konačnih 3:1.

Miši ide dosta dobro u Turkmenistanu, ali Igoru Štimcu baš i ne ide niti približno tako dobro u Indiji.

Štimac je s Indijom upisao novi skroman rezultat, nije uspio upisati pobjedu niti protiv Afganistana. Završilo je 1:1, a Afganistan je u ovaj susret ušao s gol razlikom 1:9 i bodovima samo iz susreta protiv još slabijeg Bangladeša. Kojeg, usput rečeno, Indija također nije dobila. Protiv Afganistana bod je uhvatila u 93. minuti.

Indija je i dalje u potrazi za prvom pobjedom, tri remija i poraz nije baš nešto što bi se trebalo slaviti.

Foto: Turkmenportal.com

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!