Ostali sportovi

Kaštelanke idu u Brčko: "Odigrati dobro na krilima velike pobjede protiv Calcita"

Branimir Korać • četvrtak, 21.11.2019.
Kaštelanke idu u Brčko: "Odigrati dobro na krilima velike pobjede protiv Calcita"

Odbojkašice Kaštela u petak od 19 sati gostuju u Brčkom gdje će pokušati doći do nove pobjede i dva vezana vrlo kvalitetna nastupa...

U prošlom kolu regionalne lige Kaštela je svladala na svom parketu snažni Calcit Kamnik s 3:1, a sada ide u goste u Brčko kod još jednog neugodnog protivnika.

Trener Kaštelanki Zoran Grgantov očekuje tešku utakmicu i nada se da će nastaviti u istom ritmu kao u prošlom kolu.

"Protivnik je dosta dobar, igra kod kuće i znamo da nas čeka dosta teška utakmica. U odbojci nema neriješenog i zato uvijek idemo na pobjedu. Igračice su si podigle samopouzdanje pobjedom protiv Calcita, a očekujem da ćemo na tom tragu odigrati dobro", kaže Grgantov za Sportnet.

Pobjeda protiv Calcita je odjeknula, Slovenke su doputovale u Dalmaciju kao velike favoritkinje, ali su poražene s 3:1.

"Malo smo bili nošeni i domaćom publikom, znamo da puno zaostajemo za tim profesionalnim ekipama. Kod nas su sve igračice ili zaposlene ili su učenice i treniramo puno manje od ostalih. No uspjeli smo maksimalnim angažmanom doći do pobjede, cure su odigrale taktički zrelo i borbeno, bile su jako agresivne na servisu i držale su tu visoku razinu igre."

Bila je to ujedno i najbolja predstava Malenih u dugo vremena.

"Mi nemamo priliku tako često igrati protiv tako jakih protivnika i svakako nam je to najbolja izvedba u zadnjih godinu i pol-dvije. Imali smo dobrih setova igrajući protiv Mladosti, ali nikada nismo uspjeli spojiti ovako dobar nastup u kontinuitetu. Bilo je vrlo malo padova u igri."

Slijedi gostovanje u Brčkom, a vidjet će se tko će moći koliko nastupiti.

"Idemo u punom sastavu, u pripremama nismo imali sve igračice konstantno u pogonu i imamo manjih problema s ozljedama. Sve bi trebale igrati, a vidjet ćemo koliko tko.".

Kaštela trenutno drži šestu poziciju na ljestvici s pet osvojenih bodova dok je Brčko na četvrtom mjestu s tri boda više. Kaštelanke imaju dvije pobjede i tri poraza, pobjede su ostvarene protiv Kamnika i Banja Luke dok i Brčko ima 2-3 omjer te pobjede protiv Banja Luke i zagrebačke Mladosti.

FOTO: ŽOK Kaštela Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!