Nogomet

Livaković: 'Moramo se sada koncentrirati na prvenstvo', Oršić: 'Dali smo sve od sebe'

gnkdinamo.hr, Petar Jenjić • četvrtak, 06.02.2020.
Livaković: 'Moramo se sada koncentrirati na prvenstvo', Oršić: 'Dali smo sve od sebe'
Foto: Pixsell

Susret i poraz od Rijeke u Kupu prokomentirali su Dinamovi Mislav Oršić i Dominik Livaković koji su složni da su uvjeti bili teški, ali jednaki za obje ekipe...

Rijeka je sinoć svladala Dinamo na Rujevici i prošla dalje u hrvatskom Kupu. Mislav Oršić rekao je da su dali sve od sebe, ali da nisu iskoristile dobivene prilike.

"Bill su dosta teški vremenski uvjeti, ali kako je bilo nama, tako je bilo i njima. Oni su se očito znali bolje snaći. Primili smo gol u prvom poluvremenu i nismo se nikako uspjeli vratiti u drugom dijelu. Teško je igrati u ovakvim uvjetima jer morate kompletno promijeniti sistem igre. Dali smo sve od sebe, ali jednostavno nismo iskoristili prilike koje smo imali. Mogli smo u nekim situacijama bolje reagirati, ali što je tu je, okrećemo se prvenstvu."

Dominik Livaković kapitulirao je samo jednom, a nakon susreta je rekao da su uvjeti bili teški, ali jednaki za obje momčadi.

"Bilo je teško, prvih 45 minuta možda i najteže minute u karijeri. Sigurno da je ovaj poraz jako težak za nas, ali idemo dalje, moramo se sada koncentrirati na prvenstvo i što uvjerljivije osvojiti naslov. Uvjeti su bili teški, ali jednaki za obje ekipe. Žalosni smo, ali što je tu je. Stvarno smo se borili, žao nam je."

FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!