Košarka

Kerr: 'Curry je potpuno zdrav, čim bude spreman, vraća se'

Petar Jenjić • četvrtak, 20.02.2020.
Kerr: 'Curry je potpuno zdrav, čim bude spreman, vraća se'

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr kazao je da se Steph Curry vraća na teren čim bude spreman i da ga svakako nisu namjeravali odmarati cijelu sezonu. Ne želi ni da navijači ostanu razčarani...

Igrač Golden State Warriorsa Steph Curry vratit će se na teren kroz treći mjesec. Curry je 30. listopada prošle godine zaradio prijelom ruke, a franšiza ga nije namjeravala odmarati cijelu sezonu.

"On je potpuno zdrav, na vrhuncu svoje karijere. Ako je poanta da bi se mogao ozlijediti, koja je poanta igranja ičega. Ljudi se mogu ozlijediti svaki dan. Argument može biti da ne idemo u doigravanja", kaže trener Steve Kerr

S obzirom na to da navijači kroz cijelu sezonu dolaze na utakmice, ne bi bilo pošteno ni prema njima da Curry propusti sve susrete ove sezone.

"Znači li to da samo želimo zabaviti navijače? Mi prodajemo ulaznice za ljude koji vole košarku, a Steph Curry je jedan od najboljih i uzbudljivijih igrača. Ako je zdrav, a mi ga ne predstavimo navijačima, što bi to reklo o nama? Da ne brinemo za navijače? Za mene to nije nikada bilo pitanje. Čim bude spreman, vraća se, naši navijači to zaslužuju."

"Nikada nije dolazilo u razgovor. Steph ne treba nas nagovarati u nešto. Znamo da želi igrati jer voli košarku i mi želimo da igra jer ga trebamo u kontinuitetu da stvorimo momentum sljedeće sezone", dodao je Kerr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!