Tenis

Leđa zaustavila prvog nositelja, Olivo iznenadio najboljeg Bolivijca

Branimir Korać • subota, 29.02.2020.
Leđa zaustavila prvog nositelja, Olivo iznenadio najboljeg Bolivijca

Poznati su polufinalisti turnira u Santiagu. Među njima nije i prvi nositelj Cristian Garin koji je zbog ozljede leđa morao predati meč...

Prvi nositelj turnira u Santiagu, Cristian Garin, morao je odustati od nastupa. Nakon što je izgubio prvi set u tie-breaku sa 7:1 od Brazilca Thiaga Seybotha Wilda, bio je prisiljen na predaju zbog bolova u leđima. Čileanac je imao problema s leđima i u osmini finala protiv Davidovicha Fokine, ovdje je probao, ali nije mogao.

Drugi nositelj Casper Ruud prošao je dalje tijesnom pobjedom protiv Federica Delbonisa. Ruud je odnio pobjedu 7:5, 7:5 u susretu koji je u oba seta odlučen u završnici. U prvom setu bio je to ujedno i jedini break dok je u drugom setu Delbonis kod 5:4 servirao za set, ali nije izdržao i s tri gema u nizu Ruud odlazi do pobjede.

Ispao je šesti nositelj Hugo Dellien koji je tijesno poražen u tri seta od 297. igrača svijeta Renza Oliva. Dellien je dobio prvi set i dva puta imao break prednosti u drugom, ali nije izdržao i Olivo je izborio treći. I tamo je Dellien poveo s 5:3, međutim nije znao završiti posao te je upisao poraz.

Iskusni Španjolac Albert Ramos nije dopustio iznenađenje te je porazio s dva puta po 6:4 Thiaga Monteira. Glatka pobjeda za Ramosa koji je i četvrti put u pet susreta svladao ovog protivnika.

Santiago, četvrtfinale:
Thiago Seyboth Wild (Brazil) - Cristian Garin (Čile, 1) 7:6(1) predaja Garin
Casper Ruud (Norveška, 2) - Federico Delbonis (Argentina, 7) 7:5, 7:5
Renzo Olivo (Argentina) - Hugo Dellien (Bolivija, 6) 3:6, 7:6(5), 7:5
Albert Ramos (Španjolska, 3) - Thiago Monteiro (Brazil, 8) 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!