SEHA liga, doigravanje, četvrtfinale - prve utakmice, 08.03.2020, 17:15 h
Nexe Našice
Nexe Našice 30:31 Vardar Skoplje
Vardar Skoplje

Nexe tijesno poražen od Vardara, Dibirov doslovno nezaustavljiv

Branimir Korać • nedjelja, 08.03.2020.
Nexe tijesno poražen od Vardara, Dibirov doslovno nezaustavljiv

Rukometaši Nexea nisu uspjeli upisati pobjedu u prvom susretu četvrtfinala SEHA lige. U Našicama su ugostili momčad Vardara koji je slavio s 31:30...

Nakon što je PPD Zagreb upisao pobjedu u Prešovu, na parket su izašli rukometaši Nexea koji su za protivnika imali skopski Vardar. Iskusna makedonska momčad slabija je nego na početku sezone uslijed odlazaka koji su se dogodilo, ali i dalje je puna iskustva i može složiti kvalitetnu sedmorku.

U Našicama je domaćin izgledao dobro i imao potpunu kontrolu nad susretom sve do zadnjih 15 minuta kada kreće show Timura Dibirova.

Sjajni Rus u zadnjih 15 minuta zabio je čak sedam golova, više nego svi igrači Nexea zajedno u tom razdoblju. Poveo je preokret i odveo svoju momčad do pobjede 31:30.

U završnici je domaćin mogao ostati i neporažen, nije iskoristio priliku, ali najviše će žaliti za boljim rezultatom gledajući prve tri četvrtine meča s obzirom da je tu Nexe izgledao vrlo dobro i u dobrom dijelu čak i bolje od Makedonaca.

Jako dobru utakmicu u domaćim redovima odigrali su Živan Pešić koji je zabio sedam golova i Janko Kević koji je dodao pet, ali i pregršt asistencija.

Kod Vardara nevjerojatni Dibirov postigao je čak 12 golova, a Staš Skube dodao je šest pogodaka. Ivan Čupić ostao je bez pogotka.

Uzvrat je na rasporedu za tjedan dana u Skoplju.

SEHA liga, četvrtfinale:
Nexe - Vardar 30:31

FOTO: Saša Pahić Szabo / kolektiffimages

SEHA liga, doigravanje

četvrtfinale - prve utakmice

Meškov Brest30:28Motor Zaporožje
Prešov21:25RK Zagreb
Nexe Našice30:31Vardar Skoplje

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!