Košarka

Poklon za ostanak doma: ESPN ranije pušta dokumentarnu seriju o Jordanovim Bullsima

Matej Kačan • utorak, 31.03.2020.
Poklon za ostanak doma: ESPN ranije pušta dokumentarnu seriju o Jordanovim Bullsima

Malo dobrih vijesti za košarkaške obožavatelje stiglo je iz SAD-a. Tamošnja TV kuća ESPN će svoju dokumentarnu seriju o Michaelu Jordanu i njegovim Bullsima pod imenom "The Last Dance" pustiti ranije...

Dok u doba koronavirusa nema sportskih natjecanja i izlaska van kuće, mnogi vrijeme krate filmovima i serijama. Ono što bi moglo ujediniti ljubav prema sportu te filmovima i serijama mogla bi biti dugoočekivana dokumentarna serija "The Last Dance" koja prati Michaela Jordana i njegove Bullse u pohodu na posljednji, šesti naslov.

Serija koja će ići u čak deset nastavaka je prvotno trebala biti puštena u lipnju, ali je zbog velike potražnje za sportskim sadržajem u doba izolacije i pauze od natjecanja pomaknuta te će se, po izvorima, emitirati već 19. travnja.

ESPN bi službeno trebao vijest objaviti u jednoj jutarnjoj emisiji što bi po europskom vremenu trebalo biti rano poslijepodne. ESPN je sa svojim kamerama kroz sezonu 1997/98 imao neograničen pristup utakmicama, svlačionici i organizaciji Bullsa te je snimao pohod Jordana i ekipe na šesti naslov i rekordnu sezonu s omjerom 72-10.

Prava na međunarodnu distribuciju serije ima Netflix pa ni obožavatelji u Hrvatskoj neće ostati uskraćeni za najiščekivaniji sportski sadržaj koji nisu same utakmice. Naravno, važnu ulogu u dokumentarcu bi trebao imati i Toni Kukoč koji je bio jedan od predvodnika te zlatne generacije Bullsa.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!