Nogomet

Pavić odlazi iz Željezničara: 'Tražim novi klub za daljnju afirmaciju, ponuda imam, ali još nisam odlučio gdje ću'

Branimir Korać • subota, 30.05.2020.
Pavić odlazi iz Željezničara: 'Tražim novi klub za daljnju afirmaciju, ponuda imam, ali još nisam odlučio gdje ću'
Foto: Pixsell

Antonio Pavić bivši je igrač Osijeka, Kopra i Istre 1961, a ovu sezonu odradio je u Željezničaru. Na kraju sezone promijenit će sredinu...

Sezona u Bosni i Hercegovini gotovo sigurno neće biti nastavljena. U nekim klubovima ipak normalno rade iako su i igrači svjesni kako nastavka gotovo sigurno neće biti. Priznaje to i bivši Osječanin Antonio Pavić.

"Ne vjerujem u nastavak, kočnica je izvanredno stanje u Republici Srpskoj. Ima tu svega, nekima više odgovara da se ne nastavi, ali nije na meni da sudim. Mi u Željezničaru treniramo kao da će se sutra igrati, ali u manjim skupinama. Jedva smo dočekali povratak treninzima nakon ove karantene, a što će dalje biti, neka procjene drugi", kaže Pavić za Sportske novosti.

Pavić definitivno napušta Željezničar i nastavit će karijeru u inozemstvu.

"Ugovor mi završava 26. lipnja i odlazim. Tražim novi klub za daljnju afirmaciju, ponuda imam, ali još nisam odlučio gdje ću. Ne žurim, iza mene je jako dobra sezone i to nije prošlo nezapaženo. Želju i suradnju s trenerom Osimom zauvijek ću pamtiti, u tom klubu sam puno toga naučio. Opet ću kao Hrvat u inozemstvo, ali ovaj put dalje od Balkana", dodaje Pavić.

FOTO: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!