Tenis

Nino Serdarušić zamijenio Dimitrova i pobijedio Krstina

Branimir Korać • subota, 20.06.2020.
Nino Serdarušić zamijenio Dimitrova i pobijedio Krstina
Foto: Pixsell

Grigor Dimitrov trebao je nastupiti u drugom kolu protiv Peđe Krstina, međutim Bugarin je morao otkazati nastup i umjesto njega je uskočio Nino Serdarušić te upisao pobjedu...

Vidno umorni Krstin već pred kraj meča protiv Đokovića disao je na škrge i protiv odmornog Nine Serdarušića nije uspio doći do pobjede. Hrvatski tenisač ušao je u turnir kao lucky loser umjesto Dimitrova i odmah je upisao pobjedu.

Bio je to vrlo ravnopravan i izjednačen dvoboj u kojem su odlučivali detalji. Krstin je bio opasniji na reternu te je prijetio u više navrata Serdarušiću, ali Nino se izvlačio, a u oba tie-breaka pokazao je više mirnoće.

U prvom setu izvukao se nakon 0:40 kod 2:2, u tie-breaku je Krstin vodio 5:3 i nije niti to iskoristio već je izgubio četiri poena u nizu i set.

I u drugom setu slična slika, Krstin je na svom servisu manje-više bez većih problema odrađivao je posao, imao je 30:40 kod vodstva 2:1, ali nije iskoristio niti te dvije break lopte ni odluka je i u ovom setu pala u tie-breaku. Ovaj put nakon što je Krstin poveo s 1:0, izgubio je sedam poena zaredom i ujedno i meč.

Serdarušić se pokazao u dobrom svjetlu, a ostaje za vidjeti hoće li zaigrati i u nedjelju protiv Novaka Đokovića ili se Dimitrov vraća za taj dvoboj.

Adria Tour, skupina A, drugo kolo:
Nino Serdarušić (Hrvatska) - Peđa Krstin (Srbija) 4:3(5), 4:3(1)

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!