Tenis

Paire predao, Ćorić lagano u drugo kolo Cincinnatija

Jan Šneler • subota, 22.08.2020.
Paire predao, Ćorić lagano u drugo kolo Cincinnatija
Foto: Pixsell

U prvom kolu Mastersa Cincinnati koji se u biti igra na terenima u New Yorku, Borna Ćorić nije se pretjerano oznojio i predajom Benoita Pairea za manje od 40 minuta prošao je dalje...

Premda je igrao jako dobro, Borna Ćorić nije se predugo zadržao na terenu u prvom kolu Mastersa Cincinnati koji se igra u New Yorku. Nakon izgubljenog prvog seta, Benoit Paire je ubrzo predao i hrvatski tenisač prošao je dalje za točno 38 minuta.

Ćorić je sjajno igrao u prvom setu, došao u vrlo ranoj fazi do dva breaka i praktički riješio pitanje pobjednika prvog seta. Ipak, vidjelo se da nešto nije u redu s Francuzom koji je nakon trećeg gema do kraja seta dobio još samo dva poena.

Hrvatski tenisač je sa 6:0 osvojio prvi set i krenuo jednako snažno u drugi. Odmah u prvom gemu napravio je break i Francuz je tada odlučio predati meč te bez osvojenog gema napustiti Masters.

Dobro došla pobjeda za Ćorića koji će u drugom kolu imati težak zadatak protiv sedmog nositelja Davida Goffina koji je bio slobodan u prvom kolu. U međusobnim omjerima, Belgijac vodi s 4:0.

ATP Masters, Cincinnati, 1. kolo:
Benoit Paire (FRA) - Borna Ćorić (HRV) 0:6 0:1*
*Paire predao

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!