Košarka

Kerr: 'Ne izmišljamo kotač, bit ćemo i dalje Warriorsi, nećemo odjednom postati Rocketsi'

Branimir Korać • četvrtak, 08.10.2020.
Kerr: 'Ne izmišljamo kotač, bit ćemo i dalje Warriorsi, nećemo odjednom postati Rocketsi'

Steve Kerr s Warriorsima sljedeće sezone planira povratak na vrh, tamo gdje nije mogao ove sezone s obzirom na sve probleme s ozljedama koji su zadesili Golden State...

Golden State Warriorsi u biti ne trebaju nešto puno mijenjati. U ovoj sezoni nisu završili nisko jer igraju loše i nemaju perspektive već zbog problema s ozljedama pri čemu su izgubili praktički kompletnu prvu petorku.

"Ne izmišljamo kotač, bit ćemo i dalje Warriorsi. Nećemo odjednom postati Rocketsi, mijenjati napad i imati jednog čovjeka koji će 70 puta u utakmici igrati pick and roll", poručuje Steve Kerr.

Warriorsi imaju uhodan sustav koji će nastaviti njegovati i u narednoj sezoni kada će biti posebno opasni sa svim svojim zvijezdama na parketu.

"Moramo biti svoji. Ono što Stepha i Klayja čini posebnima je kombinacija onog što mogu s loptom i bez nje. To je ono što pokreće obrane. Draymonda posebnim čini što može dijeliti lopte i s pozicija četiri i pet. Ako gledate Miami danas, vidite kakav utjecaj naša momčad ima na ligu. Obranama je jako teško braniti se kada se puno toga događa na terenu i to je nešto što nećemo mijenjati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!