Tenis

Svi nositelji poispadali, tri igrača izvan Top 100 u polufinalu na Sardiniji

Mihaela Bradovski • petak, 16.10.2020.
Svi nositelji poispadali, tri igrača izvan Top 100 u polufinalu na Sardiniji

Turnir s dosta iznenađenja polako se privodi kraju, a u polufinalu igrat će četvorica nepostavljenih igrača, a od njih čak trojica izvan Top 100...

Mladi 18-godišnji Talijan Lorenzo Musetti upisao je novu pobjedu i plasirao se u polufinale turnira u Sardiniji. Nova pobjeda stigla je protiv Nijemca Yannicka Hanfmanna sa 6:2, 6:4. Prv set dobio je glatko nakon što je poveo s 4:0 da bi u drugom setu jako loše krenuo, našao se u zaostatku 4:0 pa onda uzeo šest gemova zaredom.

Iznenađenje je priredio Danilo Petrović koji je u dva seta svladao Federica Delbonisa. Nakon što je Argentinac izgubio prvi set, drugi je odradio jako loše, u nekim trenucima djelovao nezainteresirano i zasluženo ga je visoko izgubio.

Vrlo dobar meč odigrao je Laslo Đere koji je s dva puta po 6:4 eliminirao Jirija Veselyja. Đere je iskoristio svoje obje break lopte, u svakom setu po jednu, a Vesely u cijelom meču nije imao niti jednu priliku za oduzimanje servisa.

I zadnji preostali nositelj oprostio se od turnira. Albert Ramos poražen je od Marca Cecchinata koji je izgubio prvi set pa naredna dva dobio s po 6:1.

ATP Sardinia, četvrtfinale:
Lorenzo Musetti (Italija) - Yannick Hanfmann (Njemačka) 6:2, 6:4
Danilo Petrović (Srbija) - Federico Delbonis (Argentina) 7:6(2), 6:1
Laslo Đere (Srbija) - Jiri Vesely (Češka) 6:4, 6:4
Marco Cecchinato (Italija) - Albert Ramos (Španjolska, 4) 4:6, 6:1, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!