Nogomet

Ademi: 'Ludnica je, tko bi rekao da ću i ja dočekati nastup na Europskom prvenstvu'

Branimir Korać • petak, 13.11.2020.
Ademi: 'Ludnica je, tko bi rekao da ću i ja dočekati nastup na Europskom prvenstvu'

Dinamov kapetan Arijan Ademi nastupit će na Europskom prvenstvu. Ademi će igrati u dresu Sjeverne Makedonije s kojom je izborio mjesto na Euru...

Sjeverna Makedonija prvi put u svojoj povijesti igrat će na Europskom prvenstvu. Pobjedom u Gruziji 1:0 izborila je nastup na Europskom prvenstvu.

"Ludnica je, slavimo, a tko zna što nas sve čeka kada dođemo kući. Prije utakmice zvali su na i predsjednik i premijer, svi su na nogama. Spektakl, tko bi rekao da ću i ja dočekati nastup na Europskom prvenstvu", za Sportske novosti ističe Ademi.

Junak Makedonaca bio je Goran Pandev. Iskusni napadač zabio je jedini pogodak na susretu i tako odveo svoju reprezentaciju do najvećeg uspjeha.

"Pandev je čudo, on je poput vina, što stariji to bolji. U drugom poluvremenu smo ih razbili, imali smo još šansi, nisu nam ništa mogli."

Ademi je bio upitan za nastup, ali po svom običaju stisnuo je zube i unatoč bolnom mišiću zaigrao.

"Imao sam problema nekoliko dana, preskočio sam i Istru, a ovdje je bilo upitno hoću li zaigrati. Na zagrijavanju sam probao i bilo je sve u redu, ali kako je susret odmicao, sve više sam se mučio. Kada sam osjetio grč, izašao sam iz igre", ističe Ademi, a to se dogodilo sredinom drugog poluvremena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!