Hrvatski kup, osmina finala, 14.11.2020, 13:30 h
Kurilovec
Kurilovec 0:4 Osijek
Osijek

Osijek lakoćom preko Kurilovca do četvrtfinala Kupa

Branimir Korać • subota, 14.11.2020.
Osijek lakoćom preko Kurilovca do četvrtfinala Kupa
Foto: Pixsell

Poznat je prvi sudionik četvrtfinala Kupa Hrvatske. Osijek je u gostima bio bolji od Kurilovca i s 4:0 izborio je prolaz u četvrtfinale...

U prvenstvenoj pauzi zbog reprezentativne stanke Osijek je odradio posao u osmini finala Kupa i nije dopustio iznenađenje. Svladao je momčad Kurilovca s 4:0 i tako postao prvi sudionik četvrtfinala Kupa.

Nenad Bjelica nije kalkulirao i poslao je na travnjak kvalitetnu postavu koja je dominirala cijelim tijekom susreta. Domaćin je prijetio isključivo iz kontranapada, tako je i stvorio nekoliko solidnih situacija, ali do gola nije mogao.

Iako je Osijek nanizao dosta zanimljivih prilika, sve do 38. minute nije uspio probiti led. Tada Pilj ubacuje s lijeve strane, a Bočkaj glavom šalje loptu u mrežu.

S tih 0:1 ušlo se u drugo poluvrijeme u kojem su Osječani dovršili posao s još tri postignuta pogotka.

U 53. minuti Mierez je dobro pucao, Debijađi je odbio loptu, ali samo do Bočkaja koji je šalje u peterac, a tamo je Marin Pilj koji bez problema šalje loptu u mrežu.

15 minuta prije kraja novi pogodak Pilja i to još jednom iz druge akcije, Bočkaj je pogodio gredu, lopta je ovaj put došla do Miereza koji asistira Pilju za 3:0.

Točku na i stavio je Lopa u 82. minuti iz slobodnog udarca s nekih 18 metara.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!