Nogomet

Menalo: 'Izuzetno teška skupina, trebamo biti zadovoljni s četiri boda'

Mihaela Bradovski • petak, 11.12.2020.
Menalo: 'Izuzetno teška skupina, trebamo biti zadovoljni s četiri boda'
Foto: Pixsell

Rijeka je nastup u Europi završila pobjedom kod kuće protiv AZ Alkmaara. Riječani su odigrali vrlo dobru utakmicu i slavili 2:1, a strijelac prvog gola bio je Luka Menalo...

Odmah nakon ždrijeba bilo je jasno da su Riječani izvukli iznimno tešku skupinu. Dva ugledna predstavnika iz lige petice te odlični AZ Alkmaar, nije ždrijeb kraj kojeg možeš biti siguran u uspjeh.

Ipak, Riejka je na kraju uhvatila bod kod Real Sociedada i svladala AZ Alkmaar te Luka Menalo smatra da je to dovoljno za zadovoljstvo.

"Stvarno teška i zahtjevna utakmica, nismo imali pobjedu do ovog susreta i bilo nam je stalo da upišemo barem jednu pobjedu. Izuzetno teška skupina, ali na kraju četiri boda, mislim da bi trebali biti zadovoljni. Možda smo mogli još malo više dati u nekim utakmicama u kojima nam je pala koncentracija pred kraj, ali mislim da moramo biti zadovoljni s ova četiri boda."

Menalo je bio strijelac prvog gola na susretu, nakon što je zabio Hajduku, zabio je i Alkmaaru.

"Jako sam sretan, moj prvi europski pogodak. Ta provjerena kombinacija, Frankova lopta u sredinu, ja natrčavam i zabijam. Nadam se da ćemo tako nastaviti i u idućim utakmicama."

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!