Košarka

Steph Curry: 'Uvjerljivi porazi nam trebaju dozlogrditi'

Matej Kačan • utorak, 16.03.2021.
Steph Curry: 'Uvjerljivi porazi nam trebaju dozlogrditi'

Najbolji igrač Warriorsa Stephen Curry je poručio kako mu je dosta manjka konstante i uvjerljivih poraza njegove ekipe poput onog protiv Lakersa...

Golden State Warriorsi su poprilično nekonstantni ove sezone pa nakon sjajnih utakmica slijede i teški porazi. Jedan od težih ove sezone bio je sinoć protiv LA Lakersa koji su slavili s čak 31 poenom razlike, 128:97. Najboljem igraču Warriorsa Stephenu Curryju su takvi porazi već dosadili.

"Moramo igrati bolje, moramo razviti pobjednički stav svake večeri, i iskreno, uvjerljivi porazi nam moraju dozlogrditi. To je da se sramiš. Moramo igrati s ponosom, može se izgubiti, to će se dogoditi, ali ne na ovaj način", poručio je Curry.

Warriorsi su usprkos sve na 20-20 omjeru te su i dalje u borbi za doigravanje, ali moraju pronaći konstantnu formu kako se ne bi ponavljale večeri poput ove i to samo dan nakon pobjede nad vodećom momčadi lige, Utah Jazzom. To je poručio i Steve Kerr.

"Mislim da zadnja dva dana nekako definiraju nas kao momčad u mnogo stvari. U razmaku od 36 sati smo pobijedili najbolju momčad lige sjajnom obranom, a onda smo izgubili 31 razlike od još jedne sjajne ekipe. Tko smo mi kao momčad, kakvi smo? Na 20-20 smo s razlogom. Nismo uspjeli biti konstantni i konkretni na oba kraja terena. Imamo previše amplituda, moramo pronaći način da spojimo nekoliko dobrih utakmica", kazao je Kerr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!