Tenis

Hrvatice saznale protivnice na turniru u Bolu, ždrijeb nije lagan

Sportnet, Mihaela Bradovski • nedjelja, 06.06.2021.
Hrvatice saznale protivnice na turniru u Bolu, ždrijeb nije lagan

Pred nama je novo izdanje WTA 125k turnira u Bolu. Na predivnoj lokaciji Bluesun teniskog centra iznad hotela Elaphusa, u neposrednoj blizini Zlatnog rata, održan je ždrijeb...

Ana Konjuh igrat će protiv ruske tenisačice Ljudmile Samsonove. Tena Lukas igrat će protiv 23-godišnje Španjolke Alione Bolsove. Tereza Mrdeža igrat će protiv Mađarice Timee Baboš, a Jana Fett protiv iskusne Talijanke Sare Errani. To su četiri hrvatske tenisačice u glavnom ždrijebu WTA Croatia Bol Opena koji traje do 12. lipnja.

Peta, Bernarda Pera, Zadranka s američkom putovnicom ipak neće na Brač. Ostaje u Roland Garrosu, prošla je dalje u turniru parova. Feliks Lukas, direktor bolskog turnira sa ždrijebom je čekao do zadnjeg trenutka hoće li Bernarda u Parizu proći dalje.

Prva nositeljica WTA Croatia Bol Opena Ruskinja Ana Blinkova igrat će protiv Australke Priscille Hon, a donji dio ždrijeba kao druga nositeljica „drži“ Nizozemka Arantxa Rus koja će turnir otvoriti protiv Belgijanka Ysaline Bonaventure. Svakako nas čekaju uzbudljivi trenuci i odlični mečevi u Bolu.

Program počinje sutra od 10:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!