Nogomet

Petković: 'Bolje bi izgledalo da smo izjednačili, ali to ne bi ništa promijenilo'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 06.06.2021.
Petković: 'Bolje bi izgledalo da smo izjednačili, ali to ne bi ništa promijenilo'

Bruno Petković krenuo je od prve minute, dosta se borio, ali nije imao dovoljno lopti koje bi se mogle iskoristiti. Zadovoljan je trenutnom situacijom i uvjeren da Hrvatska napreduje...

Hrvatska je bila opasnija u drugom poluvremenu, na kraju je mogla i do izjednačenja, ali nije iskoristila ukazanu priliku.

"Imali smo na kraju najbolju priliku za izjednačenje, bolje bi izgledalo, ali ništa ne bi promijenilo. Napravili smo napredak u odnosu na Armeniju. Sa svakom utakmicom smo sve ukomponiraniji i imamo još tjedan dana za sve popraviti", kaže Bruno Petković u izjavi za Novu TV.

I Petković je imao dvije situacije, prvi put je za malo zakasnio na ubačaj Vrsaljka, a zatim je glavom pucao preslabo za Courtoisa.

"Na početku drugog dijela možda bi taj milimetar više donio pogodak. Prilagođavam se na novu ulogu, mislim da idem u dobrom smjeru, mogu pokazati više, ne bojim se novih izazova i Engleske."

Petković je i dalje optimist.

"Ne trebamo raditi posebne analize, kvalifikacije smo odradili sigurno, nismo se tresli do zadnje minute. Imamo dobru ekipu, dosta iskusnih igrača, top potencijale i ne trebamo se ničeg plašiti."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!