Nogomet

Sterling: 'Intenzitet kojim igramo mogu pratiti rijetke momčadi'

Jan Šneler • utorak, 29.06.2021.
Sterling: 'Intenzitet kojim igramo mogu pratiti rijetke momčadi'

Pobjedom protiv Njemačke (2:0), Engleska je uspješno prošla osminu finala i sada joj put do finala izgleda jako lijepo...

Na svom mitskom Wembleyju, Engleska je uspješno prošla prvu prepreku u nokaut fazi. Premda to nije bilo tako lepršavo napadački, Engleska je potpuno nadigrala Njemačku, odsjekla njihove najbolje napadače i na kraju zasluženo slavila.

"Znali smo da moramo dati sve od sebe protiv jedne jako dobre momčadi i mislim da smo u tome uspjeli. Intenzitet kojim igramo ne može jako puno momčadi pratiti. Dvojac u veznom redu (Rice i Phillips) odradio je strašan posao", rekao je strijelac prvog pogotka Raheem Sterling.

Sterling je nahvalio dvojac u veznoj liniji koji je kontrolirao tijek igre, a upravo jedan od njih potvrdio je kako Englezi više ne djeluju pretjerano bahato i skromno najavljuju nove susrete.

"Puno ljudi nas je otpisalo nakon utakmica u grupi, ali sada smo pokazali da su bili u krivu. Ne želimo se uobraziti, čeka nas velika utakmica u Rimu. Moram reći da nisam bio dio bolje svlačionice, svi se držimo zajedno", dodao je za BBC Declan Rice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!