Tenis

Murray: 'Neću biti kao bivši tenisači koji stalno daju savjete što i kako raditi'

Matej Kačan • ponedjeljak, 20.09.2021.
Murray: 'Neću biti kao bivši tenisači koji stalno daju savjete što i kako raditi'

Nakon što je Emma Raducanu osvojila US Open kao najmlađa osvjačica, Andy Murray je kazao kako mladoj tenisačici neće nepozvan dosađivati sa savjetima...

Škotski tenisač Andy Murray još je jedan u nizu onih koji su prokomentirali sjajan uspjeh Emme Raducanu na US Openu, ali je ponudio drukčiju perspektivu. On ne želi dosađivati sa savjetima za mladu tenisačicu ako se to od njega ne traži.

"Nisam u istoj poziciji kao Emma, ono što je ona napravila je mnogo veće od ičeg što sam ja postigao kad sam bio te dobi. No, nikad nisam volio kad bi britanski bivši tenisači nakon svakog poraza i pobjede dolazili s onim što bih trebao napraviti, a što ne. Bilo mi je to vrlo iritantno, i danas je. Ne želim biti takva osoba."

Murray će ipak biti na raspolaganju za dati savjet, ali samo ako ga Raducanu ili njezin uži krug zatraži.

"Emmin uspjeh je nevjerojatan te se nadam da će postići još sjajnih stvari u sportu. Ako ikad želi razgovarati, naravno da ću biti s druge strane telefona. No, ne želim biti onaj tip koji se pojavi nakon svake pobjede ili poraza i daje svoje mišljenje oko toga što treba raditi drukčije jer to ne pomaže", direktan je bio Murray.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!