Košarka

Subotić: 'Početkom druge četvrtine izgubili smo organizaciju igre i povratka nije bilo'

Branimir Korać • subota, 25.09.2021.
Subotić: 'Početkom druge četvrtine izgubili smo organizaciju igre i povratka nije bilo'

Split je upisao ružan poraz od Crvene zvezde 97:61 u susretu u kojem je najvećim dijelom izgledao loše i bio potpuno neravnopravan protivnik...

Crvena zvezda rutinski je odradila posao protiv Splita, poigrala se s neravnopravnim protivnikom i glatko je slavila. Split se kasno kompletirao, daleko je od idealnog stanja što je pokazao i dvoboj protiv Cedevite junior uoči puta za Beograd.

Srđan Subotić svjestan je Zvezdine snage, ali isto tako nikako ne može biti zadovoljan onim što je pružila njegova momčad.

"Nismo mogli odgovoriti na agresivnost i čvrstinu Crvene zvezde. Početkom druge četvrtine izgubili smo organizaciju igre i nakon toga teško smo se mogli vratiti, samo je bilo preživljavanje. Liga je jaka, ima par odličnih ekipa, stigla su kvalitetna pojačanja, što je sigurno dobro za sve i za samu kvalitetu lige. Mi ćemo se ponovno boriti u donjem domu, kao što je to bilo prošle sezone. Sada ćemo pokušati biti za korak ispred i izbjeći samu borbu za opstanak", istaknuo je Subotić.

Split u ponedjeljak ima novo teško iskušenje, u goste mu dolazi Cibona koja je odigrala sjajnu utakmicu i u gostima svladala Mornar.

FOTO: AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!