Liga prvaka, skupina A, 3. kolo, 19.10.2021, 21:00 h
Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain 3:2 RB Leipzig
RB Leipzig

Messi odveo PSG do pobjede u utakmici preokreta protiv Leipziga

Mihaela Bradovski • utorak, 19.10.2021.
Messi odveo PSG do pobjede u utakmici preokreta protiv Leipziga

Dramatičan dvoboj u Parizu otišao je na stranu PSG-a koji je bio bolji od Leipziga s 3:2. U odličnom susretu Nijemci su vodili 2:1, ali golovima Messija PSG je napravio preokret...

Sjajan dvoboj u Parizu okončan je pobjedom PSG-a protiv RB Leipziga 3:2. Leipzig je odigrao hrabru i dobru utakmicu i mogao je doći barem do boda, ali nije uspio.

Nije dobro krenulo za goste koji su se već u devetoj minuti našli u minusu. Brz napad Parižana, Kylian Mbappe je krenuo na gol, imao je i Draxlera kojeg je mogao proigrati, ali je krenuo sam i poslao loptu u mrežu.

Leipzig je sredinom prvog dijela pritisnuo, Navas je spašavao, ali u 28. minuti gosti potpuno zasluženo dolaze do poravnanja. Angelino je pronašao Andrea Silvu koji ovaj put ne griješi i zabija za 1:1.

Iako je PSG imao više loptu u nogama, Leipzig je imao vrlo zrele prilike i opasno je prijetio, ali do kraja prvog dijela pogodaka više nije bilo.

U drugom dijelu Leipzig dolazi do preokreta. Ponovno je pobjegao Angelino i ubacio u kazneni prostor, Silva nije došao do lopte, ali zato je Mukiele koji zabija za 2:1.

Malo je nedostajalo da Leipzig dođe do trećeg gola kada je Navas odlično obranio pokušaj Nkunkua da bi odmah nakon toga Messi poslao loptu u mrežu te poravnao na 2:2.

PSG je dobio krila i u 73. minuti došao je do preokreta. Simakan je srušio Mbappea, a Messi je bio precizan za 3:2.

U sudačkoj nadoknadi Parižani su dobili novi kazneni udarac. Gvardiol je srušio Hakimija, ali Mbappe nije bio precizan, pucao je visoko preko gola.

Ostalo je 3:2, a Gvardiol je igrao od 70. minute.

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Club Brugge1:5Manchester City
PSG3:2RB Leipzig
1Manchester City 618:10+812
2PSG 613:8+511
3RB Leipzig 615:14+17
4Club Brugge 66:20-144

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!