Tenis

Tsitsipas se obrušio na Đokovića: 'Igra po svojim pravilima, zbog njega ispadamo budale'

Matej Kačan • četvrtak, 13.01.2022.
Tsitsipas se obrušio na Đokovića: 'Igra po svojim pravilima, zbog njega ispadamo budale'

Grčki tenisač Stefanos Tsitsipas dao je vrlo oštar sud oko cijele situacije Novaka Đokovića i ulaska u Australiju. Grk smatra da je Đoković igrao po svojim pravilima i da je to uvreda onima koji su slijedili naputke...

Gotovo svatko danas ima svoj sud i reakciju na kontroverzu Novaka Đokovića i njegovog ulaska u Australiju. Nijemi nisu ni kolege tenisači, a posebno oštar prema svom rivalu bio je grčki tenisač Stefanos Tsitsipas.

"Igrao je prema svojim pravilima. Nitko ne može ni pomisliti da će doći u Australiju necijepljen i da neće morati pratiti protokole koje nam daju. Za Novaka je to bilo suprotno, potrebno je mnogo hrabrosti da se takvo što napravi. Staviti u rizik Grand Slam, ne mislim da bi mnogo igrača to učinilo", rekao je Tsitsipas.

Đoković je srušio oduzimanje vize na sudu, ali Tsitsipas ipak smatra da je sam čin pokušaja dolaska u Australiju bez cijepljenja uvreda za sve koji su pratili pravila.

"Možete to gledati na dva načina. Jedan je da je gotovo svaki igrač cijepljen i napravio je što je trebao kako bi došao u Australiju i igrao. Svi smo pratili protokole, stigli smo tu i bili smo vrlo disciplinirani", kazao je, pa nastavio:

"No, čini se da ne igraju svi prema pravilima koje su postavile vlade i Tennis Australia. Jako mala manjina bira slijediti svoj put. To čini da mi, većina, izgledamo kao budale", oštro je zaključio Grk.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!