Rukomet

Marsenić: 'Ako bude igrao, Cindrić u dva poteza može riješiti utakmicu'

Mihaela Bradovski • petak, 14.01.2022.
Marsenić: 'Ako bude igrao, Cindrić u dva poteza može riješiti utakmicu'
Foto: Pixsell

Reprezentacija Srbije priprema se za susret s Hrvatskom, a kapetan Srbije Mijajlo Marsenić očekuje veliku bitku i težak dvoboj...

Jedan od najvažnijih igrača Srbije Mijajlo Marsenić s dosta respekta očekuje dvoboj protiv Srbije. Ipak, vjeruje da borbenost kao u dvoboju s Ukrajinom Srbiji može donijeti pobjedu.

"Sigurno jedna jaka i ozbiljna reprezentacija. Naša prednost će biti što su oni sinoć izgubili i sigurno su umorniji nego mi. Hrvatska uvijek igra dobra prvenstva, bilo kako dođe, podmlađena ili ne, ona je uvijek u vrhu. Bit će teško, ali mislim da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Treba ponoviti igru u obrani kao protiv Ukrajine. Ako se budemo borili svih 60 minuta kao protiv Ukrajine, mislim da ćemo pobijediti", istaknuo je Marsenić u izjavi za B92.

Marsenić je posebno istaknuo Luku Cindrića za kojeg je još uvijek upitno hoće li moći nastupiti u ovom dvoboju.

"Prednost Hrvatske je ta što ima dosta vrhunskih igrača. Ako Cindrić bude igrao, to je igrač koji u dva poteza može riješiti utakmicu, ali moramo se fokusirati ne samo na njega nego na cijelu reprezentaciju Hrvatske, jer imaju stvarno dosta dobrih igrača. Što se tiče mana, možda to neiskustvo mladih igrača i neigranja u ovako velikim utakmicama, može im donijeti tehničke pogreške koje moramo iskoristiti na najbolji mogući način. Nadam se da ćemo pobijediti i plasirati se dalje."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!