Košarka

Cavsi i Grizzliesi upisali neočekivane poraze, vrlo uvjerljivi Warriorsi

Branimir Korać • petak, 25.02.2022.
Cavsi i Grizzliesi upisali neočekivane poraze, vrlo uvjerljivi Warriorsi

Noćašnji program u NBA loigi donio je dosta toga dobroga za goste koji su upisali četiri pobjede i tek tri poraza. Izraziti favoriti su uglavnom bili uspješni...

Detroit Pistonsi odnijeli su pobjedu protiv Cleveland Cavaliersa sa 106:103. U zadnjoj minuti ostavili su Cavse bez ijednog poena dok je s druge strane Cade Cunningham ubacio sva četiri slobodna bacanja te je domaćin okrenuo susret i slavio.

Kod Pistonsa Hamidou Diallo upisao je 21 poen uz šest skokova, a Cunningham je dodao 17 poena i šest skokova. Kod Cavsa Lauri Markkanen ubilježio je 22 poena i šest skokova, a Brandon Goodwin 15 poena i pet asistencija.

Vrlo uvjerljivi bili su Celticsi koji su u gostima slavili kod Netsa s visokih 129:106. Netsi su ponovno bili bez svojih zvijezda te ih je predvodio Seth Curry s 22 poena dok je na drugoj strani vrlo dobar bio Jayson Tatum s 30 poena.

All-Star pauza nije utjecala na formu DeMara DeRozana koji je nastavio gdje je stao. Novi odličan nastup i napadačka rapsodija pomogla je na putu do pobjede protiv Atlanta Hawksa.

DeRozan je bio prvo ime susreta s 37 poena i šutom iz igre 15/21 dok je 20 poena dodao Zach LaVine. Kod Hawksa Bogdan Bogdanović ubacio je 27 poena.

Phoenix Sunsi ostali su bez Chrisa Paula koji je ozlijeđen, ali i bez njega su lakoćom slavili protiv Thundera. Odigrali su odličnu utakmicu i slavili uz 25 poena i 12 asistencija Devina Bookera.

Gostujuće pobjede upisali su Golden State Warriorsi i Denver Nuggetsi koji su bili veliki favoriti u gostima kod Portlanda i Sacramenta te su to i potvrdili.

NBA:
Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers 106:103
Brooklyn Nets - Boston Celtics 106:129
Chicago Bulls - Atlanta Hawks 112:108
Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies 119:114
Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns 104:124
Portland Trail Blazers - Golden State Warriors 95:132
Sacramento Kings - Denver Nuggets 110:128

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!