Tenis

Prižmić: 'Dojmovi se nisu slegli, drago mi je što sam pobijedio tako iskusnog igrača'

Matej Kačan • ponedjeljak, 21.03.2022.
Prižmić: 'Dojmovi se nisu slegli, drago mi je što sam pobijedio tako iskusnog igrača'

Mladi hrvatski tenisač, 18. junior svijeta Dino Prižmić odlično je otvorio Challenger u Punta Skali kraj Zadra, pobjedom nad iskusnim Uzbekistancem Denisom Istominom...

Najljepša priča Falkensteiner Punta Skala - Zadar Opena je mladi Dino Prižmić. Hrvatski junior, tek 16-godišnji Prižmić plasirao se u osminu finala pobjedom nad Denisom Istominom.

Slijedi dvoboj sa šestim nositeljem, Talijanom Cobollijem koji je izbacio hrvatskog predstavnika Nina Serdarušića. Prižmić je bio prezadovoljan pobjedom.

"Dojmovi se još nisu slegli, ali meni je jako drago što sam pobijedio ovako iskusnog igrača koji dugo igra na ovakvim turnirima. Hvala Hrvatskom teniskom savezu što mi je omogućio da igram na ovakvom turniru. A dalje... Cobolli je jako dobar igrač, čim je izbacio Ninu Serdarušića, ali ja kad izađem na meč uvijek se nadam pobjedi", rekao je.

Prižmiću je, inače, ovo prvi nastup na Challenger razini i sedmi seniorski turnir uopće pa ne treba ni naglašavati koliko je ovo bitna pobjeda protiv 35-godišnjeg iskusnog Uzbekistanca.

FOTO: Frane Hrabrov

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!