Ostali sportovi

Blaydes nokautirao Daukausa pa poručio: 'Stipe, opako te poštujem'

Matej Kačan • nedjelja, 27.03.2022.
Blaydes nokautirao Daukausa pa poručio: 'Stipe, opako te poštujem'
Foto: Pixsell

Stipe Miočić uživo je prisustvovao UFC priredbi u svom Ohiju gdje su se borili Curtis Blaydes i Chris Daukaus, a pobjednik mu je uputio mnogo komplimenata...

U Columbusu u Ohiju održana je nova UFC priredba gdje su se u glavnoj borbi eventa suprotstavili Chris Daukaus, nekoć potencijalni protivnik Stipe Miočića, te Curtis Blaydes.

Miočić je borbu pratio iz prvih redova u svojoj saveznoj državi, a Blaydes je pobijedio nokautom u drugoj rundi. Tako je još jednom pokazao da je spreman za najveće stvari, pa možda i za borbu s Miočićem.

Stipe se u publici odlično provodio, a nakon pobjede mu je Blaydes, umjesto izazivanja na borbu, uputio velike komplimente.

"Hej, želim biti kao ti Stipe. To znači da ću te možda morati pobijediti, ali definitivno te totalno poštujem. Jedan si od najboljih na svijetu, najbolji u povijesti ove kategorije i opako te poštujem", rekao je, dok je Miočić bio zauzet druženjem s obožavateljima.

Blaydes je nekoć sparirao Miočiću, još prije desetak godina, a tad je Amerikanac vidio kolika je razina potrebna za vrh.

"Trenirali smo zajedno, godinama unazad dok ja nisam bio baš dobar. Uništio me na svakom sparingu. Nemam nekih dobrih priča sa sparinga. Bio je razinama iznad mene. Pomagao sam mu u pripremama za Gonzagu. To je bilo 2012. Ja sam tek započeo s amaterskom karijerom te godine. Poštujem ga, ali vjerujem da sam sada na njegovoj razini. Smatram da ga mogu srušiti i znam da mogu jer sam ga rušio i prije. Također vjerujem da se mogu nositi s njim i u stojci. Imam dobar rad nogu. Vjerujem svojim trenerima i znam da se mogu nositi sa svakim na nogama", rekao je.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!