Košarka

LeBron: 'Luka mi je omiljeni igrač, plan je igrati sa sinom u NBA'

Matej Kačan • utorak, 17.05.2022.
LeBron: 'Luka mi je omiljeni igrač, plan je igrati sa sinom u NBA'
Foto: EPA

Zvijezda LA Lakersa, legendarni LeBron James odgovarao je na pitanja obožavatelja na Twitteru te je otkrio mnogo stvari, pa tako i svog najdražeg NBA igrača...

Dok traje NBA doigravanje, LeBron James je na obiteljskom odmoru gdje gleda mnogo košarke, prati doigravanje i dosta je aktivan na Twitteru gdje dijeli svoja mišljenja i analizira serije i utakmice.

U ponedjeljak navečer tako je James imao sesiju pitanja i odgovora s obožavateljima gdje je tweetovima odgovarao na neka od pitanja, pa smo tako saznali najdražeg igrača, planove za odlazak u mirovinu i slično.

"Osjećam se kao da mogu još dosta igrati, da budem iskren. Sve je na meni da ostanem mentalno svjež. I dalje imam mnogo motivacije! Plan je igrati s Bronnyjem, ako Bog da!", rekao je LeBron, pa je odgovorio na pitanje je li ga sin pobijedio u igri jedan na jedan:

"Zadnji put kad smo igrali sam slomio ploču nakon zakucavanja pa nismo mogli završiti partiju", otkrio je.

Otkrio je i tko mu je najdraži igrač u današnjoj NBA:

"LUKA! On mi je omiljeni igrač", bio je jasan, a onda je odgovorio na vrlo zanimljivo pitanje, ono koga bi uzeo kao suigrača za igru dva na dva protiv Jordana i Pippena:

"Kobeja, KD-a ili Kyrieja, kazao je.

Otkrio je i najteži trenutak u karijeri i kako je kroz to prošao.

"Izgubljeno finale protiv Dallasa kad sam igrao kao s*anje. Resetirao sam se, vratio osnovama i radio na svojoj igri, na stvarima koje sam morao poboljšati kakao obrana ne bi mogla biti fokusirana na jednu stvar. Proveo sam sate i sate na tome i vratio se odlučniji nego ikad", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!