Nogomet

Kalinić: 'Malo su noge drhtale, prijašnjih godina smo ovakve utakmice gubili'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 11.08.2022.
Kalinić: 'Malo su noge drhtale, prijašnjih godina smo ovakve utakmice gubili'
Foto: EPA

Hajduk je pregurao teško gostovanje u Guimaraesu gdje je unatoč 1:0 porazu od Vitorije, prošao dalje sačuvavši 3:1 prednost iz prvog susreta...

Lovre Kalinić ne skriva kako je bilo vrlo teško igrati u Guimaraesu gdje je do posljednjih trenutaka Vitoria gajila nadu.

"Znali smo kada smo dolazili da će biti 90 minuta borbe. Nismo izgubili nadu nijednom, ali na njihovom stadionu bilo je teško, malo su noge drhtale, ali prijašnjih godina smo ovakve utakmice gubili. Hajduk je pokazao srce i to je najbitnije."

U ova dva susreta s Vitorijom nije imao previše posla, a primio je golove nakon sjajnih udaraca.

"Znao sam da njihovi napadači pucaju iz svih pozicija, ali udarac je bio odličan. Zakačilo je malo i Melnjaka, ali nemam problem da primim gol dok god ih više zabijamo, samo da prođemo dalje."

Sada slijedi Dinamo na Maksimiru pa Villarreal.

"Derbi je to, sav umor se ostavlja sa strane, idemo gore s našim ciljem, igrati i uzeti tri boda. Do Villarreala ima dosta, sada jedan dan odmora pa ćemo se posvetiti Dinamu i onda Villarrealu."

FOTO: EPA/HUGO DELGADO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis11.08.2022. u 14:03
    lovre, svaka ti čast na biseru: »[…] malo su noge drhtale, ali prijašnjih godina smo ovakve utakmice gubili […]« utakmica je izgubljena s 1:0 …
    cameosis