Nogomet

Hajduk pustio još jedan ulaz u prodaju za uzvrat s Villarrealom

Matej Kačan • utorak, 23.08.2022.
Hajduk pustio još jedan ulaz u prodaju za uzvrat s Villarrealom
Foto: FaH

Nogometaši Hajduka imat će ogromnu podršku u teškoj misiji nadoknađivanja zaostatka iz Španjolske protiv Villarreala, a zbog nedolaska gostujućih navijačaa u prodaju je pušten još jedan dodatni sektor poljudskog stadiona...

S obzirom na to da gostujućih navijača neće biti na Poljudu u četvrtak, Hajduk je odlučio pustiti još jedan sektor na zapadnoj tribini u prodaju za članove kluba sve do dana utakmice.

Zbog kazne Uefe na Poljudu se treba zatvoriti bar 3000 mjesta pa su prvotno bili zatvoreni sektori B i T, ali kako Španjolci ne dolaze, Hajduk je zatvorio sektor A, a B pustio u prodaju.

Način prodaje ostaje isti, samo za članove do dana utakmice kad ulaznice idu u slobodnu prodaju, ako ih ostane. Karte se mogu kupiti online ili na Poljudu u Odjelu za članstvo te u Hajdukovim Fan shopovima.

Grafika na portalu online prodaje govori nam da su ulaznice skoro pa razgrabljene, "zeleni" se tek novootvoreni sektor B i N gore na sjeveroistoku, dok su ostali sektori ili potpuno rasprodani ili na 90 posto popunjenosti.

FOTO: HINA/ik

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dinko Bilich23.08.2022. u 15:40
    A Ćorić nije vjerovao u nemoguće pa je učinio. Rukometašice su bile zadnji outsider,na kraju bronca, na kladionicama pod kvotama 16,20 pobjeđivale. Sara Kolak niotkud paff,Olimp zlato.U konačnici,malo,malo je ljudi vjerovalo u Oršića i Mamić/Krznar Dinamo pa su Mourinhov Hotspur sredili nakon 2-0... [više na forumu]
    Dinko Bilich
  • tapiros23.08.2022. u 15:24
    Poruka na transparentu sa slike je rekla sve o Torcidi - vjeruju u nemoguće i onda se razočaraju i pitaju kako je to moguće da nisu uspjeli - Perpetuum mobile dokazano nije moguć!
    tapiros