Nogomet

Marokanci cijene Hrvatsku: 'Sjajna momčad sa sjajnim igračima, ali spremni smo i motivirani'

Branimir Korać • subota, 19.11.2022.
Marokanci cijene Hrvatsku: 'Sjajna momčad sa sjajnim igračima, ali spremni smo i motivirani'
Foto: EPA

Hrvatska nogometna reprezentacija otvara nastup na Svjetskom prvenstvu susretom protiv Maroka koji je na rasporedu u srijedu od 11 sati...

Maroko će biti prvi protivnik hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Vrlo neugodna reprezentacija koja ima niz sjajnih individualaca i protiv koje Hrvatska mora odigrati na vrlo visokoj razini.

Jedan od glavnih marokanskih aduta svakako je Noussair Mazraoui koji protiv Hrvatske ne očekuje nimalo jednostavan posao.

"Nema nikakve dvojbe da nas čeka jako teška utakmica, Hrvatska ima sjajne igrače. Međutim mi smo spremni ostvariti dobar rezultat i iznad svega smo jako motivirani", poručio je branič Bayerna koji je jedan od onih koji su imali narušen odnos s Vahidom Halilhodžićem pa je još dodao:

"Atmosfera u momčadi je sjajna, sve se odvija jako dobro s našim novim izbornikom."

Iskusni Abderrazak Hamdallah također ističe sjajnu atmosferu i snagu Hrvatske.

"Atmosfera između igrača i stožera je fantastična, imamo veliko zajedništvo i moramo dati sve od sebe. Prva utakmica je vrlo važna za stabilnost i ambicije u nastavku turnira. Hrvatska je sigurno sjajna reprezentacija sa sjajnim individualcima, ali i mi imamo talentirane igrače koji mog stvoriti razliku", dodaje iskusni napadač Al-Ittihada.

FOTO: EPA/JALAL MORCHIDI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!