Nogomet

Dok Mbappe priča o dobroj prehrani za povratak u formu, Neymar odlazi u McDonald's

HINA, Petar Jenjić • petak, 17.02.2023.
Dok Mbappe priča o dobroj prehrani za povratak u formu, Neymar odlazi u McDonald's
Foto: EPA

Brazilac Neymar se nakon poraza od Bayerna odlučio počastiti odlaskom u casino, a zatim i u obližnji pariški McDonald's...

Brazilska nogometna zvijezda Neymar ponovo se našao na udaru kritika zbog ponašanja nakon poraza Paris Saint-Germaina od Bayerna u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Francuski mediji su objavili kako se Brazilac nakon poraza provodio na turniru u pokeru, a zatim je sa svojom brazilskom svitom otišao u restoran brze hrane.

Neymar je navodno platio deset tisuća eura kako bi u jednom pariškom casinu mogao sudjelovati na turniru u pokeru, prije nego što je kasnije te večeri otišao u pariški McDonald's.

Neymarov "noćni izlet" stigao je samo nekoliko sati nakon što je Kylan Mbappe nakon poraza od Bayerna naglasio kako je za povratak momčadi u dobru formu važno dobro jesti i spavati.

Brazilac se zbog svog ponašanja, ali i loše forme, našao na udaru kritika medija i navijača koji ističu veliku neprofesionalnost i da Brazilca uopće nije briga za nogomet, s obzirom na uvjete i plaću koju ima.

FOTO: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!