Nogomet

Antunović uoči Cityja: 'To je veća i jača razina nego u HNL-u, ali mi ćemo se boriti i truditi'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 27.02.2023.
Antunović uoči Cityja: 'To je veća i jača razina nego u HNL-u, ali mi ćemo se boriti i truditi'

U najavi utakmice protiv Manchester Cityja u juniorskoj Ligi prvaka, Mate Antunović zna da im dolazi jedna vrhunska ekipa protiv koje žele pokazati da se s njom mogu nositi...

Utakmicu protiv Manchester Cityja za Hajduk Digital TV najavio je i Mate Antunović koji je svjestan snage njihovog sljedećeg protivnika.

"U utorak nam dolazi Manchester City i jedva čekamo tu utakmicu. Idemo igrati i pokazati da se s njima možemo nositi. Dovoljno je da se zna da igramo protiv njih, jedan je od najvećih klubova na svijetu. Kako prva momčad, tako su im i juniori odlična ekipa sastavljena iz vlastite akademije, ali i igrača sa strane. Mi ćemo se spremiti i pokazati ono najbolje."

Antunović igra na poziciji napadača, a protiv Rijeke je zabio pogodak. Sada ih čeka puno viša razina obrane nego je to u HNL-u.

"Zabio sam protiv Rijeke na asistenciju Hrgovića, on mi uvijek tako asistira i na treninzima. Vježbamo i radimo, od njega se to očekuje. To je veća i jača razina nego u HNL-u, ali mi ćemo se boriti i truditi. Volio bih da bude što više gledatelja, da nam budu 12. igrač pa da prođemo Manchester City."

FOTO: Hajduk Digital TV

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!