Košarka

Dario Šarić dobio bitku protiv Luke Šamanića, Jazz eliminiran, Thunder drži desetu poziciju

Branimir Korać • petak, 07.04.2023.
Dario Šarić dobio bitku protiv Luke Šamanića, Jazz eliminiran, Thunder drži desetu poziciju
Foto: EPA

Noćas je odigrano pet utakmica u NBA ligi, a nama najzanimljiviji dogodio se u Salt Lake Cityju. Dario Šarić odigrao je dobru utakmicu u pobjedi Thundera kod Šamanićevog Jazza...

Oklahoma City Thunder korak je bliže play-inu nakon pobjede u gostima kod Utah Jazza koji je tako izgubio i zadnju nadu za prolazak u doigravanje. Jazz je nastupio oslabljen i nije izdržao protiv kompletnijih gostiju.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dario Šarić odigrao je vrlo dobru utakmicu za Thunder, a dobar je bio i na drugoj strani Luka Šamanić. Šarić je za 23 minute ubacio 14 poena (3/6 za dva, 2/4 za tri, 2/2 slobodna) uz deset skokova i dvije blokade. S druge strane Šamanić je za 31 minutu ubacio osam poena (2/3 za dva, 1/5 za tri, 1/2 slobodna) uz tri skoka i četiri asistencije.

Kod Thundera treba istaknuti Shaija Gilgeousa-Alexandera koji je ubacio 22 poena uz sedam skokova i asistencija te Josha Giddeyja koji je dodao 17 poena, osam skokova i osam asistencija.

Kod Jazza Kris Dunn ubacio je 22 poena uz sedam skokova i osam asistencija dok je Kelly Olynyk dodao 16 poena, 14 skokova i osam asistencija.

Phoenix Sunsi su upisali pobjedu protiv Denver Nuggetsa sa 119:115 u zanimljivom dvoboju protiv Denver Nuggetsa što im je sedma uzastopna pobjeda. Sunsi su tako učvrstili četvrtu poziciju na Zapadu.

Predvodili su ih Kevin Durant s 29 poena i sedam asistencija i Chris Paul s 25 poena i šest skokova. Kod poraženih Bruce Brown je upisao 31 poen uz šest skokova, a Reggie Jackson dodao je 20 poena.

NBA:
Utah Jazz - Oklahoma City Thunder 98:114
Phoenix Suns - Denver Nuggets 119:115
Philadelphia 76ers - Miami Heat 101:129
Orlando Magic - Cleveland Cavaliers 94:118
San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers 129:127

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!