Nogomet

Rudar zasluženo slavio u derbiju s Uljanikom

Sportnet • nedjelja, 16.04.2023.
Rudar zasluženo slavio u derbiju s Uljanikom

Seniorska momčad je u 20. kolu prvenstva 3.NL NS Rijeka, odigranoj na Gradskom stadionu u Labinu, u derbiju kola, pobjedila nogometaše Uljanika, rezultatom 2:1...

Prvo poluvrijeme je proteklo u ravnopravnoj i opreznoj igri sa obje strane sve do 32. minute kada se Juričić probija u šesnaesterac, te povratnom loptom nalazi Rudana koji u padu trese protivničku mrežu za 1:0 Kovara.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na poluvremenu Uljanikovci vrše dvije izmjene, ali bez značajnijeg rezultata i pomaka u igri. Rudar djeluje nekako konkretnije, te nakon jednog kornera Načinović spušta loptu Biliću kojeg u šesnastercu ruši gostujući igrač, a glavni sudac opravdano pokazuje na kazneni udarac. Sigurni realizator je Paolo Juričić.

Gosti iz Pule nakon primljenog gola, bržom i konkretnijom, te okomitijom igrom, pokušavaju dovesti utakmicu u neizvjesnost. To im uspjeva u 88. minuti kada iz jednog, gotovo očajničkog udarca s 30-tak metara, Topić smanjuje rezultat na 2:1.

Gosti su u narednih šest minuta bezuspješno pokušavali doći do boda, te je zasluženo slavlje Kovara moglo započeti. Za sedam dana Rudar gostuje u Kraljevici kod istoimenog domaćina.

3. HNL Zapad:
NK Rudar Labin - NK Uljanik 2:1 (1:0)

AUTOR: NK Rudar

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!