Nogomet

Kramarić: 'Nizozemska je sjajna, neće nam biti lako, ali spremni smo za tu utakmicu'

Branimir Korać • subota, 10.06.2023.
Kramarić: 'Nizozemska je sjajna, neće nam biti lako, ali spremni smo za tu utakmicu'
Foto: Damir Senčar/HINA

Andrej Kramarić vjeruje kako Hrvatska može napraviti velike stvari na završnici Lige nacija. Zadovoljan je formom i kako se radi na treninzima...

Sve je manje vremena do polufinala Lige nacija, Hrvatska se priprema za dvoboj protiv Nizozemske koji neće biti nimalo jednostavan. Andrej Kramarić nada se dobrom rezultatu.

Igraj na Nizozemska - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Velika utakmica, super se osjećamo, dobra atmosfera u momčadi i energija, fenomenalno treniramo. Osjećamo se stvarno dobro, spremni smo i sve to trebamo prebaciti u utakmicu. Nizozemska je sjajna, neće nam biti lako, ali spremni smo za tu utakmicu i nadamo se lijepim rezultatima", ističe Kramarić.

Kramarić je osobno u dobroj formi.

"Osjećam se super, sezona kao da nije završena, svi igrači imaju energiju na visokom nivou što je možda i čudno jer smo na kraju sezone. No to je samo dokaz zdrave i pozitivne atmosfere."

Nizozemska je vrlo kvalitetna te će u ovom susretu odlučivati sitnice.

"Teško mi je reći što će prelomiti, neki sitan detalj u našem ili njihovom šesnaestercu. Svi danas igraju nogomet, svaki detalj je bitan, s igračke strane su fenomenalni, ali ovo nije ni prva ni zadnja teška utakmica reprezentacije, svjesni smo svoje snage. Danas ako nisi ni na treningu maksimalno fokusiran i spreman, nećeš biti ni na utakmici. Ako budemo na našoj pravoj razini, možemo očekivati velike stvari, Nizozemci imaju sjajne igrače, ali ih možemo ukrotiti."

Kramarić nije razmišljao koga bi volio u finalu ako Hrvatska tamo dođe.

"Nisam niti razmišljao koga u finalu, neću reći da mi je svejedno, ali sada sam evo prvi put pomislio na to, potpuni je fokus na Nizozemsku."

Večeras Marcelo Brozović u finalu Lige prvaka igra protiv Manchester Cityja.

"Svi bi voljeli da Broz dođe s trofejom, ali moramo dati prednost Cityju. Ono što je igrao protiv Reala bio je vrhunac nogometa. No jedan detalj može potpuno okrenuti utakmicu."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!