Košarka

James: 'Uživajte u svjetlosti, ali znajte da sam ja Sunce'

Petar Jenjić • subota, 17.06.2023.
James: 'Uživajte u svjetlosti, ali znajte da sam ja Sunce'
Foto: EPA

Nakon što su ga iz redova Denver Nuggetsa spominjali u posljednje vrijeme, posebno trener Mike Malone, LeBron James nije ostao dužan. Igrač Lakersa oglasio se na svojim društvenim mrežama...

Trener Denver Nuggetsa Mike Malone gostovao je u jednom podcastu i ismijao izjavu LeBrona Jamesa oko njegovog odlaska u mirovinu koju je iznio nakon poraza upravo od njegove momčadi.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon toga na proslavi titule u Denveru voditelj programa izjavio je da Malone "posjeduje" Lakerse, a James, koji je trenutno prisutan na 100. izdanju 24 sata Le Mansa, nije se propustio javiti sa svojih društvenih mreža.

"Posljednjih nekoliko tjedana sam u Europi i bavim se svojim poslovima i čujem da sam vam toliko na pameti. Mislim, ipak razumijem zašto i molim vas, napravite sve da igrač ponovno postane super. Uživajte u svjetlosti, ali znajte da sam ja Sunce. Ja ostajem tu zauvijek", rekao je igrač Lakersa.

S druge strane, James je podijelio i objavio Kentaviousa Caldwella-Popea, nekadašnjeg suigrača koji je s Denverom osvojio svoj drugi prsten, i čestitao mu na novom trofeju.

FOTO: EPA/ALLISON DINNER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!