Nogomet

Jamajka uvjerljiva protiv Trinidada, SAD još uvjerljiviji protiv Sv. Kristofora i Nevisa

Petar Jenjić • četvrtak, 29.06.2023.
Jamajka uvjerljiva protiv Trinidada, SAD još uvjerljiviji protiv Sv. Kristofora i Nevisa
Foto: EPA

Odigrane su utakmice drugog kola Gold Cupa u skupini A gdje nije bilo prevelike drame. Jamajka je visoko slavila protiv Trinidada i Tobaga, dok je još višu pobjedu upisao SAD protiv Sv. Kristofora i Nevisa...

Do prve pobjede u drugom susretu na turniru stigla je Jamajka koja je s visokih 4:1 bila bolja od Trinidada i Tobaga. Tako se na vrhu skupine A s SAD-om izjednačila na četiri boda.

Igraj na Gold Cup na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Već nakon prvog poluvremena Jamajčani su praktički riješili pitanje pobjednika s obzirom na to da su vodili s 3:0. Dva pogotka postigao je Daemarai Gray, a jedan je dodao Leon Bailey koji je upisao i asistenciju.

Početkom drugog poluvremena Trinidad smanjuje zaostatak preko Andrea Rampersada, međutim, bilo je to sve od njih. Konačan rezultat u sudačkoj nadoknadi postavio je Dujuan Richards koji je u 82. minuti ušao u igru, a ovo mu je bio prvijenac za reprezentaciju.

Trinidad je sada na trećem mjestu skupine s tri boda. Sažetak pogledajte OVDJE

U utakmici na CITYPARKU u St. Louisu reprezentacija SAD-a nije imala nikakvih problema protiv Sv. Kristofora i Nevisa koje je svladala s visokih 6:0.

Već u prvom poluvremenu Amerikanci su imali četiri pogotka prednost, a po dva pogotka postigli su Đorđe Mihailović i Jesus Ferreira, da bi s nova dva gola isti igrači potvrdili pitanje pobjede u drugom poluvremenu.

Gold Cup, 2. kolo:
Jamajka - Trinindad i Tobago 4:1
Sv. Kristofor i Nevis - SAD 0:6

FOTO: EPA/Marcelo Ruiz

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!