Tenis

Čilić: 'Žao mi je što ću propustiti travnati dio sezone na Wimbledonu'

Petar Jenjić • četvrtak, 29.06.2023.
Čilić: 'Žao mi je što ću propustiti travnati dio sezone na Wimbledonu'
Foto: Pixsell

Marin Čilić objavio je da neće nastupiti na travnatom dijelu sezone, a time i na trećem Grand Slamu sezone. Tako će drugu godinu zaredom propustiti nastup na Wimbledonu...

Nakon čak 16 godina boravka u TOP-u 100, Marin Čilić ispast će iz tog društva, "zahvaljujući" ozljedi koljena zbog koje je ove sezone odigrao tek jedan meč.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Oglasio se na svojim društvenim mrežama i napisao da će preskočiti nastup na Wimbledonu. Prošle godine zbog korone, ove zbog spomenutih zdravstvenih problema.

"Žao mi je što ću propustiti travnati dio sezone na Wimbledonu. Ovo je vrhunac sezone za svakog tenisača, ali znam koliko je važno da je požurujem proces oporavka. Stvari generalno idu dobro zadnjih tjedana s treninzima, tako da sam pozitivan i fokusiran na dugotrajan oporavak."

Jedini meč Čilić je odigrao na početku ove sezone u Puneu, nakon čega je predao dvoboj drugog kola.

"Nadam se da ću se natjecati vrlo brzo. Nedostaje mi igranje na Touru, turniri i navijačima. Jedva se čekam vratiti svemu tome, osjetiti uzbuđenje izlaska na teren i natjecanja. Do tada, ostajemm trenirati i jačati motivaciju. Hvala vam svima na podršci, kao i uvijek."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!