Nogomet

Rudar ostao bez važnog igrača, Toni Rudan napustio Labin

Sportnet, Branimir Korać • petak, 07.07.2023.
Rudar ostao bez važnog igrača, Toni Rudan napustio Labin

Jedan od najbitnijih igrača Rudara ui protekle tri sezone, Toni Rudan, napustio je klub i neće nositi zeleni dres u sljedećoj sezoni...

Toni Rudan u sljedećoj sezoni neće nositi zeleno-crni dres. Miljenik labinske svlačionice, navijača, ali i svih ostalih u i oko kluba, oduševljavao je zadnje tri sezone svojim pristupom u igri, trkom, zalaganjem, ali i svojim pozitivnim temperamentom.

Igraj na nogometne utakmice SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Toni Rudan na odlasku kaže: "U Labinu sam se stvarno lijepo osjećao i to od prvog dana mog dolaska. Nakon ove tri godine odlazim s lijepim uspomenama, jer sam se tu osjećao kao igrač. Sve je posloženo u klubu pa sam trebao samo razmišljati o svojoj igri. Želim svima u klubu puno sreće u daljnjem radu i nadolazećoj sezoni, te se ovom prigodom zahvaljujem svima s kojima sam surađivao."

Nedeljko Josipović ima samo riječi hvale za Tonija. "Toni nas je od svog dolaska i kroz ove tri godine oduševljavao svojim ponašanjem i pristupom igri. Kako se ono kaže, srce je ostavljao svaku utakmicu na terenu. Vrata našega kluba uvijek će mu biti otvorena."

Inače za 22. kolovoza je dogovorena prijateljska utakmica s njegovim budućim klubom, NK Draga iz Mošćeničke Drage na kojoj će se Rudar dostojno oprostiti od Tonija. NK Rudar Labin, želi Toniju puno sreće i lijepih trenutaka u novoj sredini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!