Košarka

NBA liga upozorila Lillarda zbog tvrdnji da želi igrati samo za Miami Heat

Branimir Korać • subota, 29.07.2023.
NBA liga upozorila Lillarda zbog tvrdnji da želi igrati samo za Miami Heat
Foto: EPA

Budućnost Damiana Lillarda i dalje je u zraku nakon što je zatražio trade iz Portlanda. Lillard želi preseliti u Miami Heat i to ne skriva od javnosti...

Damian Lillard, Portland Trail Blazersi i Miami Heat nalaze se u svojevrsnoj pat poziciji. Lillard želi napustiti Portland i preseliti u Miami, ali Blazersi baš i nisu presretni onim što mogu dobiti zauzvrat.

Igraj na košarkaške utakmicea na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U Portlandu ne žure, žele uključiti i druge franšize, međutim svi su nekako oprezni i kao da nemaju točnu ideju oko čega bi slagali paket. Heat je jasno poručio koji igrači su u tradeu za Lillarda nedodirljivi, a oni koji nisu na toj listi, jednostavno nisu dovoljno privlačni Portlandu.

Međutim Lillard se ne zamara s tim i već je istaknuo kako ga ne zanimaju drugi klubovi i da želi igrati samo u Miamiju uz Jimmyja Butlera i Bama Adebaya s kojima je u odličnim odnosima.

Jučer je NBA liga poslala upozorenje u memorandumu koji je otišao na adrese svih klubova, a tiče se upravo zvijezde Blazersa. U memorandumu se upozoravaju Lillard i njegov agent zbog ovakvih izjava kako će igrač biti kažnjen ukoliko odbije zaigrati za neku momčad.

Naime Portland je imao određene ideje oko tradeova, ali oni nisu uključivali Heat stoga niti nisu poduzeti neki konkretniji koraci. Sve je u nekakvoj pat poziciji, Portland je na draftu uzeo potentnog Scoota Hendersona i ne žuri mu se u cijeloj situaciji s Lillardom. Naravno da Blazersi ne žele Lillarda pustiti za paket koji im neće biti od velike koristi na parketu i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se nađe na rosteru Blazersa na početku nove sezone.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!