Nogomet

Barcelona krasnim golom Ansua Fatija upisala pobjedu protiv Milana

Mihaela Bradovski • srijeda, 02.08.2023.
Barcelona krasnim golom Ansua Fatija upisala pobjedu protiv Milana
Foto: EPA

U domu NFL momčadi Las Vegas Raidersa sastali su se Barcelona i Milan. Katalonci su odnijeli pobjedu rezultatom 1:0...

Barcelona i Milan nastavili su američku turneju međusobnim dvobojem u Paradiseu u Nevadi na velebnom Allegiant Stadiumu otvorenom 2020. godine, a na kojem nastupaju Las Vegas Raidersi.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zanimljiv susret okončan je pobjedom Barcelone 1:0 u susretu u kojem i jedni i drugi mogu biti nezadovoljni (ne)efikasnošću koju su pokazali.

Trenutak odluke dogodio se u 55. minuti kada je Ansu Fati postigao lijep pogodak, s lijeve strane kaznenog prostora lijepo je pogodio u suprotni kut te svladao Mikea Maignana.

Iako je Barcelona imala inicijativu, više napadala i češće prijetila, posla je imao i na drugoj strani Inaki Pena, ali napadači Milana nisu ga uspjeli natjerati po loptu u mrežu. U dresu Barcelone prve minute upisao je dojučerašnji član Kustošije Mikayil Faye koji je ušao u 85. minuti.

Milan će do početka prvenstva odigrati još dvije prijateljske utakmice i to protiv Monze i tuniškog Etoile Sahela, a sezonu će otvoriti 21. kolovoza u gostima kod Bologne.

Barcelona pak ima još pripremni dvoboj protiv Tottenhama koji će biti generalna proba za prvo kolo španjolskog prvenstva i gostovanje kod Getafea.

Pripremni dvoboj:
Barcelona - Milan 1:0

FOTO - EPA, ETIENNE LAURENT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!