Nogomet

Novi pogodak Stanišića, Bayern preokretom svladao Liverpool

Petar Jenjić • srijeda, 02.08.2023.
Novi pogodak Stanišića, Bayern preokretom svladao Liverpool
Foto: Daniel Kasap/HINA

Josip Stanišić zabio je svoj drugi pogodak na pripremama s Bayernom koji je u Singapuru nakon golijade svladao Liverpool. Bavarci su slavili rezultatom 4:3...

Pred 49,983 gledatelja na nacionalnom stadionu u Singapuru snage su odmjerila dva europska velikana - Liverpool i Bayern. Zanimljiv dvoboj završio je pobjedom Bavaraca s 4:3, iako su većim dijelom utakmice bili u zaostatku.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Već u drugoj minuti Liverpool je stigao do vodstva preko Codyja Gakpa, da bi u 28. minuti uspješno podebljao razliku. Strijelac je bio Virgil van Dijk. Bile su to ujedno i jedine šanse Redsa u prvom dijelu

Međutim, do kraja poluvremena Bavarci su uspješno poravnali rezultat, a strijelci su bili Serge Gnabry i Leroy Sane. U nastavku je očekivano bilo dosta promjena, a jedna od njih u 61. minuti bio je i Josip Stanišić koji je ušao umjesto Dayota Upamecana.

Liverpool se vratio u vodstvo u 67. minuti preko Luis Diaza, da bi 13 minuta kasnije rezultat poravnao hrvatski nogometaš koji je poentirao iz odbijanca. Tako je postigao svoj drugi pogodak na pripremama, a prvi je, podsjetimo, stigao u pobjedi protiv Kawasakija.

Do kraja susreta njemački prvak napravio je preokret, a u prvoj minuti sudačke nadoknade poentirao je Frans Kratzig.

Prijateljska utakmica:
Liverpool - Bayern 3:4

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!