Nogomet

45 momčadi iz Hrvatske i susjedstva na velikom turniru u Županji

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 15.08.2023.
45 momčadi iz Hrvatske i susjedstva na velikom turniru u Županji

Nogometni klub Graničar Županja i Škola nogometa organiziraju drugu godinu za redom međunarodni nogometni turnir za limače pod nazivom "Prva nogometna lopta u Hrvatskoj"...

Turnir se održava 19. i 20. kolovoza na terenima NK Graničara u Županji, a sudjeluju kategorije U-9 (2015./2016.) i U-11 (2013./2014.).

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Drugi međunarodni nogometni turnir "Prva nogometna lopta u Hrvatskoj" održava se u sklopu Dana grada Županje, kroz dva dana, 19. i 20. kolovoza na kojem će nastupiti 45 momčadi iz cijele Hrvatske kao i susjednih nam država Mađarske i Bosne i Hercegovine.

Preko 600 djece zajedno sa svojim trenerima demonstrirat će nam vještine koje su u međuvremenu stekli, a još važnije od toga, sklopit će nova prijateljstva.

"Ovo je još jedan od načina na koji NK Graničar Županja promovira naš grad, svoj klub i ponosnu priču o prvoj nogometnoj lopti i prvom igraju nogometa u Hrvatskoj, na što smo posebno ponosni. Svim natjecateljima i gostima želimo ugodan boravak na našem povijesnom stadionu, te im želimo puno lijepih trenutaka i da im grad Županja, Spomen stadion prve nogometne lopte u Hrvatskoj i NK Graničar ostanu u lijepom sjećanju", riječi su Hrvoja Bušića, voditelja Škole nogometa NK Graničara.

Turnir počinje svakog dana u i isto vrijeme, odnosno u 9:30 sati, a trajat će do 18:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometHNLOstale lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!