Nogomet

Brozović odnio pobjedu protiv Dugandžića, gostujući kiks Al Ittihada

Mihaela Bradovski • petak, 29.09.2023.
Brozović odnio pobjedu protiv Dugandžića, gostujući kiks Al Ittihada
Foto: Pixsell

Odigrana su tri susreta osmog kola saudijskog prvenstva, Al Nassr je nastavio pobjedničku seriju, a kiksao je vodeći Al Ittihad...

Serija pobjeda Al Nassra je nastavljena, upisano je deveto slavlje u nizu od čega šesto zaredom u prvenstvu. Nakon dva poraza na startu, Al Nassr je proigrao i izgleda sve bolje.

Igraj na utakmice saudijskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U gostima kod momčadi koju je donedavno vodio Krešimir Režić slavio je s 2:1, a pobjedu je osigurao u završnici susreta.

Poveo je Al Nassr golom Andersona Talisce u 32. minuti, ali u 79. minuti Virgil Misidjan izjednačio je na 1:1. Ipak, u završnici Al Nassr iz kaznenog udarca dolazi do pobjede, u 87. minuti realizirao ga je Cristiano Ronaldo.

Marko Dugandžić na jednoj strani i Marcelo Brozović na drugoj, izašli su iz igre u sudačkoj nadoknadi susreta.

Drugoplasirani Al Taawon slavio je u gostima kod Al Hazema s 3:1. Posljednjeplasirani Al Hazem tako i dalje ostaje bez pobjede i sa samo tri osvojena boda.

Sva četiri pogotka pala su u drugom poluvremenu, a golijada je otvorena u 59. minuti kada je Musa Barrow doveo goste u vodstvo. U 72. minuti Toze iz kaznenog udarca poravnava, međutim u završnici Al Taawon odlazi do pobjede. U 86. minuti Abdulfattah Adam zabio je za 2:1, a Sat Al Roqi postavio je konačnih 3:1.

Vodeći Al Ittihad kiksao je u gostima kod Al Feihe odigravši bez pogodaka. Odlično je branio domaći vratar Vladimir Stojković koji je zaustavio svih pet pokušaja Al Ittihadovih igrača.

Saudijsko prvenstvo, osmo kolo:
Al Taee - Al Nassr 1:2
Al Hazem - Al Taawon 1:3
Al Feiha - Al Ittihad 0:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!